fbpx
 

 Môžete nám pomôcť poukázaním 2% z daní!!! 

Oz. Bábky v nemocnici je prijímateľom osobitného podielu zaplatenej dane.

Nemocnica bola v tento deň naozaj živá. Prišli speváci zo Superstar a herci z Partičky a navštevovali deti na jednotlivých oddeleniach. Pred nemocnicou bolo veľké pódium a na ňom veselý program pre malých chodiacich pacientov. Nechýbali tu ani Bábky v nemocnici, ktoré rozdávali radosť deťom na izbách. Zahrali sme im divadlo, spoločne sme si zaspievali a každému sme darovali ponožkovú maňušku. Potešili sa najmä malí pacienti na psychiatrii, neurológii a nakoniec aj na onkológii. Okolo piatej sme vystúpili aj pred nemocnicou a zahrali sme príbeh o tom, ako sa šli žabiaci Kvak a Žblnk kúpať. Veľmi nás potešilo, keď nám niektorí ľudia z nemocnice povedali, ako oceňujú, že chodíme za deťmi po celý rok, aj vtedy, keď nikto iný za nimi nechodí.

3.6. sme cestovali do Žiliny. Obišli sme všetky oddelenia a hrali sme väčšinou v izbičkách pre malých ajj veľkých. Všade nás vítali s úsmevom na tvári, a tak sme si navzájom vymieňali úsmevy a radosť, že si môžeme spoločne spievať a hrať sa.

 


4.6. sme sa len o kúsok ďalej v Čičmanoch zúčastnili Dňa detí pre zamestnancov Kofoly. V nádhernom prostredí pod zjazdovkou obklopení ovečkami a zelenými kopcami sme odohrali rozprávky o Žabiakoch, Ponožkovú rozprávku a rozprávku O sliepočke a kohútikovi. Nálada bola celý deň výborná, aj keď sa popoludní blýskalo a hrmelo. Akcia skončila bez veľkého dažďa a mali sme pocit, že naše divadielka sa všetkým veľmi páčili. Pred cestou domov sme si pochutili na fantastických haluškách s bryndzou a strapačkami s kapustou. Skrátka – pôžitok pre dušu aj pre telo.

FB_logo Follow us on Instagram youtube_1

 

 

Podporte nás práve teraz

kartou alebo on-line prevodom

.



Joomla Templates