fbpx
 

 Môžete nám pomôcť poukázaním 2% z daní!!! 

Oz. Bábky v nemocnici je prijímateľom osobitného podielu zaplatenej dane.

Psychiatria: Bolo tam dost deti v roznom veku . Boli trochu smutne ale začali sme podavat babkovu medicinu a začalo sa to menit. Ja som zahral svoje male divadlo z nazvom Kupalisko. Je to o tom ako sa dva čaje idu kupat do čajnika hraju sa tam spiechaju a potom pride plaučik citron a vyhodi ich von. Ale citron sa tiež zamiluje do ženy menom cukor . Ked sa takto vseci spoznaju popri divadle je čaj hotovy. Ale deti si nedali len sa usmievali a zatlieskali. Potom Tonda hral divadlo o Medvedovi a Somarikovi ako spolu lietali na nafukovaciom balone. Bola to sranda a detom sa to velmi pačilo. Potom sme este žongloali so šatkami a deti sa hned pripojili a skusali to. A nazaver Tonda dal ešte neviditelny balonek a už sa deti len smiali a smiali. Bolo nam spolu krasne a ked sme odchadzali už sa usmievali. Za smutnou tvarou deti sa skryva krasny usmev . Tak isto ako za oblakmi čaka slniecko aby vyšlo a ukazalo sa.
Neurologia: Tam bolo uplne skvele mali sme tam asi 8 deti v tom najlepšom divadlnom veku od 4 do 8 rokov. Hral som im tiež Kupalisko. Povedali mi ze ked si teraz budu robit čaj tak si ho budu robit divadelnym sposobom. Tonda im zahral Psiak a Mačičku a ešte sme im ukazali par trikov co sme sa naučili. Deti nas nechceli pustit. Smiali sa a tesili. Dali sme im aj omalovavanky.
Interna: Bolo tam maličko deti iba 2 a potom prišli dalšie 2 deti. Ja som zahral divadlo o medvedoch co sa hambia . A Tonda zahral tiež divadlo o Medvedovi a Somarikovi. Bolo to velmi prijemne hranie a stretnutie s detmi.
Bol to krasny den.
Maťo

FB_logo Follow us on Instagram youtube_1

 

 

Podporte nás práve teraz

kartou alebo on-line prevodom

.